Salsa Loca
 Start    Presse Bandet Omtale    Fotos   Video   Musik    Kalender Nyhedsbrev Booking   Salsalinks Andre links   Experience this site in English


Pressemeddelelse

At danse salsa er også i Danmark blevet det helt store hit, og folk strømmer til salsaundervisning og salsakoncerter! Ung som gammel har for alvor fået øjnene op for de ubetingede kvaliteter i den livsglade musik og dans, der har sine væsentligste rødder på Cuba.
Pressefoto nr. 2
Og netop livsglæde er et nøgleord, når 11-mand store Salsa Loca optræder live.

Et smittende humør har sammen med stor spilleglæde og energi på scenen gjort, at bandets koncerter altid emmer af god stemning på et overbefolket dansegulv.

Salsa Loca har spillet for udsolgte huse på de fleste af landets førende koncertsteder med salsa på programmet - og har tre år i træk samlet salsa-Danmark til lørdagsbal på Plænen i Tivoli i et ikke tidligere set omfang for et skandinavisk orkester.

I den eneste landsdækkende meningsmåling af sin art - på landets førende salsaportal, HiFiSalsa, om hvem, der er landets bedste salsaband - blev Salsa Loca kåret som en overbevisende vinder, og bandet er flere år blevet nomineret ved 'Danish World Awards'.

Salsa Loca spiller såvel egne numre som fortolkninger af nyere salsaklassikere af store internationale salsanavne som Tito Puente, Celia Cruz og Gloria Estefan - og altid med det dansende publikum i tankerne.

Stilen er den letflydende og swingende internationale salsa, som de nævnte kunstnere også er garanter for - tilsat det umiskendelige humør og den vildskab, der altid gør en live-koncert med Salsa Loca til en positiv og mindeværdig oplevelse.
Pressefoto nr. 1
Salsa Loca, der blev dannet i 1997, har base i København og rummer en god blanding af garvede salsamusikere og unge uomtvistelige talenter.

I forgrunden sætter sangerinden med den store stemme og udstråling sammen med maracas-spilleren tempoet med tjekkede 'moves' og en smittende livsglæde og energi. Bag dem er en altid veloplagt og swingende rytmegruppe samt en dejlig bevægelig og flot sammenspillet blæsergruppe bestående af to trompeter, tenorsax og trombone. Hvis håret ikke blev sat hjemmefra, sker det, når blæserne går på!

Salsa Loca er ...

 
Til toppen af siden Til www.salsaloca.dk